0 Vergelijken

Vergaderen

Productief vergaderen

Veel medewerkers zien vergaderen als een saaie en tijdrovende bezigheid. Dat kan anders! Bijvoorbeeld door de vergaderruimte op de juiste manier in te richten, zodat deze het hart van je organisatie wordt. Een effectieve plek om beslissingen te nemen en informatie te delen, met alle benodigde meubels, middelen en apparatuur. Wij helpen je graag op weg.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Inrichting vergaderruimte
Inrichting vergaderruimte

In vergaderruimtes is de inspiratie vaak ver te zoeken. De ruimtes zijn meestal kil en zakelijk en nodigen niet uit tot effectief vergaderen. Een belangrijk uitgangspunt voor de inrichting van je vergaderruimte is het doel van de vergaderingen. Zijn die vaak formeel of juist informeel? Zijn ze gericht op samenwerking of creativiteit? Of moeten er gevoelige onderwerpen worden besproken? Onze experts bedenken voor elke vorm van vergaderen de meest productieve inrichtingsoplossing. Ook voor stiltewerkplekken, belfauteuils of mobiele vergaderruimtes kun je bij ons terecht.

Lees meer over projectinrichting
RoomManager
RoomManager

Je moet plotseling de vergaderruimte verlaten, omdat anderen deze nodig hebben. Of er wordt steeds op de deur geklopt om te vragen hoe lang het nog duurt. De RoomManager maakt hier voorgoed een einde aan. Met deze tool zoek en reserveer je eenvoudig een ruimte via de mobiel of laptop. Ook kun je er aanvullende diensten bij boeken, zoals koffie of een lunch. De gemaakte reserveringen zijn direct zichtbaar op een scherm bij de vergaderruimte of een welkomscherm bij de receptie. Als onafhankelijk specialist informeren wij je graag.

 

Lees meer over onze audiovisuele oplossingen
Interactief vergaderen
Interactief vergaderen

In je vergaderruimte wil je op een efficiënte manier visueel en interactief kunnen samenwerken. Met behulp van de laptop, tablet, telefoon of vanuit uw videoconferencingsysteem. Op zo’n manier dat het alleen nog een kwestie is van plug-and-play. Wij zorgen voor een totaaloplossing met maximaal comfort en gemak voor gebruikers. En audiovisuele middelen die één worden met het interieur.

Lees meer over onze audiovisuele oplossingen
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 55 11 22

U kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-av
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan