0 Vergelijken

Werken

Het beste in mensen naar boven halen

Het werk leuker en makkelijker maken. Dat is ons uitgangspunt bij het ontwerpen en inrichten van een nieuwe werkomgeving. Makkelijker om elkaar te ontmoeten, samen te werken, kennis te delen en te innoveren. Samen creëren we kansen om aantrekkelijker te worden voor bestaande en potentiële medewerkers. Dat doen we niet in de rol van meubelleverancier. Wel als een partner die graag bijdraagt aan het werkgeluk van mensen om het beste in hen naar boven te halen.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Voor een inspirerende werkplek
Voor een inspirerende werkplek

Een inspirerende werkplek draagt bij aan het werkgeluk van je medewerkers. En daarmee aan het succes van de organisatie. Een nieuwe invulling van je werkomgeving vraagt om de juiste afwegingen en is een zorgvuldig proces. We kijken naar de werkplek zelf, de manier van werken en de faciliteiten rondom de werkplek. Dat alles nemen we mee in ons advies en ontwerp. Ook verzorgen wij de complete invulling. Van (duurzame) kantoormeubelen tot ergonomisch zitmeubilair, samen met een compleet assortiment accessoires.

Lees meer over projectinrichting
Alles wat je nodig hebt
Alles wat je nodig hebt

Wat je ook nodig hebt om de werkplek compleet te maken, wij hebben het in huis. Denk bijvoorbeeld aan de keuken- en kantineartikelen, batterijen, ledlampen of toners.

Bekijk hier ons complete assortiment
Beheer uw documenten
Beheer uw documenten

Op ieder kantoor staat wel een printer of multifunctional. Deze kun je koppelen aan het boekhoud- of CRM-pakket, waardoor tijdrovende klusjes steeds eenvoudiger worden. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Lees meer over onze documentoplossingen
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

bernard-marvin
Bernard en Marvin gaan graag het gesprek met je aan