0 Vergelijken

Thuiswerkplek inrichten

Thuiswerkplek inrichten, dit heb je nodig

We werken steeds meer thuis. Een goede thuiswerkplek mag daarom zeker niet ontbreken in onze woning. Maar hoe kun je je thuiswerkplek inrichten? De Kantoorspecialist helpt je daar graag bij.

 

Als specialist in werkgeluk weten wij als geen ander welke ingrediënten nodig zijn om de perfecte werkplek te creëren. Daarom voorzien we je graag van een aantal handige tips. Welke bureaus en bureaustoelen raden wij aan? En wat zijn de echte kantoor essentials die iedere thuiswerker in huis moet hebben? Wij vertellen je er meer over op deze pagina.

Thuiswerkplek kopen of leasen
Stel je vraag
Het belang van een goed ingerichte thuiswerkplek
Het belang van een goed ingerichte thuiswerkplek

Een goede werkplek is niet alleen belangrijk wanneer je op kantoor bent, maar ook wanneer je thuis aan de slag gaat. Het zorgt namelijk voor veel werkgemak en komt zelfs je gezondheid ten goede. Veel mensen werken aan de keukentafel en gebruiken een eettafelstoel. De keukentafel is vaak te hoog om aan te werken. Daarnaast kan de stoel niet aangepast worden aan jouw ideale zithouding. Dit kan na verloop van tijd voor lichamelijke klachten zorgen. Ergonomie is daarom een belangrijk uitgangspunt. Kies daarom voor een passend bureau en ergonomische bureaustoel.

 

Naast een bureaustoel en bureau wil je natuurlijk ook de essentials in huis hebben. Zij maken het thuiswerken en stuk gemakkelijker. Denk bijvoorbeeld aan papier en notitieproducten. Maar ook een goede printer mag uiteraard niet ontbreken.

Bureau en bureaustoel kiezen

Bij een nieuwe thuiswerkplek inrichten start je met een goed bureau en bijpassende bureaustoel. De Kantoorspecialist raadt een zit- sta bureau aan. Hiermee kun je verschillende houdingen afwisselen en krijg je meer beweging. Verder is een ergonomische bureaustoel een echte must. Wij geven een tweetal voorbeelden uit ons assortiment:

 

- Een zit- sta bureau dat aan al deze eisen voldoet is de Vepa HomeFit. Dit is een ergonomisch bureau dat opgeborgen kan worden tot het formaat van een schoenenkastje. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 

- Een ergonomische bureaustoel die ideaal is voor thuiswerken is de Silber 7002. Deze stoel voldoet aan alle ergonomische en kwalitatieve eisen. Hij is gemakkelijk instelbaar en biedt voldoende steun in iedere zithouding.

 

Thuiswerkplek inrichten met essentials

Zoals gezegd heb je ook een aantal kantoor essentials nodig wanneer je thuis aan de slag wilt gaan. Wij zetten vier benodigdheden op een rijtje:

 1. Zorg voor een goede printer, zodat je altijd kunt printen wanneer dat nodig is. Kies bijvoorbeeld voor de Epson Workforce 4-in-1 kleurenprinter.
   
 2. Heb je een printer in huis? Dan kun je uiteraard naar zonder goed printpapier.
   
 3. Notities maken? Dan heb je uiteraard een goed notitieblok nodig zoals deze van Quantore.
   
 4. De aanwezigheid van verschillende, goed werkende, pennen en een markeerstift maakt het werken thuis een stuk eenvoudiger. Of kies direct voor een complete set met alles erin.
   
Schakel onze hulp in
Schakel onze hulp in

Uiteraard zijn er misschien wel nog wel meer artikelen die belangrijk zijn voor jou om effectief aan de slag te kunnen gaan. Zo heb je bijvoorbeeld een goede desktop, muis en toetsenbord nodig. Om het jou nog makkelijker te maken, kunnen wij ook samen met jou een thuiswerkplekpakket samenstellen. Meer informatie over dit thuiswerkplekpakket vindt je hier.

Heb je nog meer tips nodig? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Doe online een aanvraag of bel ons via 0318-551122. Wij hopen dat we je nodige tips hebben kunnen geven. Tot slot wensen we je veel succes met je thuiswerkplek inrichten.

Lees meer over thuiswerken

Check onze blogs voor relevante informatie over ergonomisch thuiswerken

9 tips voor ergonomisch thuiswerken
9 tips voor ergonomisch thuiswerken
Nieuwe dienstverlening! Henk Jan geslaagd als werkplekdeskundige
Nieuwe dienstverlening! Henk Jan geslaagd als werkplekdeskundige
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi-spiegel
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan