Specialist in werkgeluk

De Kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Begin 2020 vind je hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Accountmanager's van De Kantoorspecialist

Vacature accountmanager Projectinrichting

Vind jij de kernwaarden "strijder, puur en optimistisch" bij jezelf terug? Kom dan eens onze bonenkoffie proeven. We gaan graag het gesprek met je aan voor uitbreiding van onze afdeling met kantoor- en projectinrichting.  

De functie
Als specialist in werkgeluk creëer jij een totaalbeleving voor onze klanten en hun medewerkers. Hoe? Door samen met hen een flexibele, inspirerende en gezonde werkomgeving te realiseren. Een omgeving waar mensen zich niet alleen beter voelen, maar ook beter presteren. Je doelgroep is het MKB, instellingen, scholen en kerken in een nader af te stemmen rayon. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van omzet(groei) in jouw regio via acquisitie (80%) en relatiebeheer (20%). Je beheert hierbij nagenoeg het gehele verkoopproces zoals het inplannen van afspraken, het verkoopgesprek en het afhandelen van je administratie. Wel is er expertise en ondersteuning aanwezig op het gebied van inrichtingskunde, design, kleuren en 3D tekeningen. 

Wij vragen

 • Een positieve man of vrouw met gevoel voor ontwerp en inrichting.
 • Een afgeronde commerciële MBO opleiding niveau 4 en een paar jaar werkervaring in een commerciële B2B functie. 

Je kan goed communiceren, hebt overtuigingskracht en creëert gunning. In de gesprekken die je hebt en ontwerpen die je presenteert komt ook jouw creativiteit en gevoel voor design tot uiting. Daarnaast is het belangrijk om doorzettingsvermogen te tonen en resultaatgericht te werken. 

Wij bieden
De kantoorspecialist biedt je een uitdagende functie die past binnen de ambitie van een gemotiveerde verkooporganisatie. Wij werken met verkoopregio's en concrete doelen. Op die manier presteer je het beste voor de klant en haal je het beste uit jezelf.

Naast de aansprekende werksfeer ligt er voor jou als topverkoper een interessante beloning klaar. Wij bieden een goed salaris; afhankelijk van resultaat. En er wordt een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden geboden, o.a.:

 • voordelige collectieve verzekeringen;
 • mogelijkheid voor mountainbiken, bootcamp of fitness;
 • dagelijks fruit;
 • voortreffelijke bonenkoffie;
 • goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • auto, laptop en telefoon van de zaak..

Onze missie
De kantoorspecialist creëert samen met onze klanten een flexibele, inspirerende en gezonde werkomgeving. Een omgeving waar mensen zich niet alleen beter voelen, maar ook beter presteren. Dit bevordert het werkgeluk en daarmee de business van onze klanten in z’n totaliteit. Wij zijn dan ook niet voor niets specialist in werkgeluk!

Bedrijfscultuur
De bedrijfscultuur van De kantoorspecialist is christelijk, informeel, resultaat - en klantgericht. Wij hebben langdurige relaties met onze klanten wat met name toe te schrijven is aan de positieve en persoonlijke klantbenadering en het totaalconcept wat we bieden.

Reageer!
Wil je ook onderdeel zijn van een positief en fijn team en jezelf ontwikkelen in een mooie branche? Wacht dan niet maar bel Evert van Engelenhoven op 06-21571192 voor meer informatie. Of mail je  motivatie en CV naar 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het vacatures overzicht