Specialist in werkgeluk

Nog heel even en onze nieuwe website gaat live. We zijn er ongelooflijk trots op en kunnen bijna niet wachten het aan u te laten zien. Nog heel even dus en dan onthullen wij maar al te graag onze nieuwe stijl. Tot snel!

Mijn winkelwagen

Leeg

Audiovisueel referentie Newomij

Vacature (Jr) Projectmanager Audiovisueel 

Houd jij van techniek, dynamiek en commercie? Als (Jr) Projectmanager Audiovisueel (AV) ben je verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van de AV projecten. Voor bedrijven, scholen en instellingen maken wij het verschil door het leveren van een complete oplossing op het gebied van geluid, beeld en electra. Spreekt dit je aan? Bij De kantoorspecialist maak je deel uit van een informele en daadkrachtige organisatie. Het team is hiervan de belangrijkste factor.

De functie

Je maakt onderdeel uit van de afdeling audiovisueel. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begeleiden, realiseren en afronden van AV oplossingen. Denk hierbij aan interactieve vergaderoplossingen, digiborden, een videowall of andere professionele beeld en geluid oplossingen. In jouw rol ben je de spil en sparringspartner op de afdeling AV. Je ondersteunt de accountmanagers bij hun commerciële activiteiten, bent verantwoordelijk voor de inkoop en planning, en stuurt de monteurs aan. Ook de communicatie en afstemming met de klant is jouw werk. Uiteindelijk heb je het hele proces goed onder controle en zorg je voor een positieve afronding van de projecten.

Wij vragen

Een kandidaat uit regio Veenendaal (<30km) met HBO werk en denkniveau. Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding is een minimale vereiste. Je inspireert, motiveert en bent creatief in het oplossen van operationele of technische uitdagingen. Je bent leergierig en kunt prioriteiten stellen. Daarnaast kan je goed overweg met systemen en ben je vaardig met MS Office.

Verder ben je in staat om te plannen en te calculeren, waarbij je probleemoplossende vaardigheden én daadkracht belangrijk zijn.

We zijn op zoek naar een echte teamspeler, die collega’s kan motiveren en aansturen. Je bent flexibel en voelt je verantwoordelijk voor de resultaten, welke je uiteindelijk samen bereikt.

Wij bieden

De kantoorspecialist biedt je een veelzijdige functie in een innovatieve omgeving. Jouw rol is belangrijk om de kansen te kunnen benutten welke passen bij de ambitie van onze organisatie. Je krijgt in de uitvoering naast verantwoordelijkheid ook veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling.

Naast de positieve werksfeer ligt er voor jou als projectmanager een prima salaris klaar. En wat vind je van onderstaande arbeidsvoorwaarden?

  • voordelige collectieve verzekeringen;
  • interessante pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • bedrijfsfitness;
  • sporten onder werktijd;
  • dagelijks gratis fruit;
  • heerlijke bonenkoffie;
  • enz. 

Over ons

Wij zijn De kantoorspecialist in het midden van het land. We komen ons bed uit voor werkplezier. Daarbij staan onze eigen mensen op nummer 1. Dit zorgt ervoor dat we ook gaan voor werkplezier bij onze klanten. 

Al sinds 1989 zorgen wij voor een complete werkomgeving. Met compleet bedoelen we: kantoorinrichting, kantoorartikelen, kantoorapparatuur en audiovisuele oplossingen. Voeg deze productgroepen en onze specialisten samen, en alle ingredienten zijn aanwezig voor echt werkplezier. 

De kantoorspecialist heeft ruim 40 mensen in dienst. De collega's zijn het beste te omschrijven als: puur, gedreven en optimistisch.
En het gaat goed met ons. Elk jaar zetten we samen een mooie groei neer. We zijn dan ook serieus bezig met ons werk. En we gebruiken in ons handelen de Bijbel als uitgangspunt. 

Reageer!

Spreekt dit alles jou aan? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je motivatie en CV naar . Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Evert van Engelenhoven via 06 - 21 57 11 92.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

← Terug naar het vacatures overzicht