Mijn winkelwagen

Leeg

vacature ka

Vacature (Jr.) Accountmanager Office Supplies

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière bij De kantoorspecialist van Nederland? Weet jij wat je vaardigheden en capaciteiten zijn en wil je die graag in alle vrijheid ontwikkelen? Pak dan deze kans en realiseer je ambitie om te groeien.

De functie
Je maakt deel uit van de afdeling kantoorartikelen. De specialisten van deze afdeling maken klanten blij met een totaalconcept van kantoorbenodigdheden en facilitaire producten. Het uitgangspunt is hierbij om een besparing te realiseren doordat je klanten helpt met een effectief inkoopproces. Als accountmanager verkoop je dit concept en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzetgroei in jouw regio via acquisitie (80%) en relatiebeheer (20%). Voor uitwerking van offertes krijg je ondersteuning vanuit de verkoop binnendienst. Afspraken plan je zelf in. 

Wij vragen
Een kandidaat uit regio Veenendaal (<30km) met minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 in de richting van Commerciële Economie. 

Je hebt overtuigingskracht, wekt vertrouwen en creëert gunning. Daarnaast is het belangrijk om doorzettingsvermogen te hebben en resultaatgericht te werken. De voorkeur gaat uit naar iemand met met werkervaring in een commerciële functie. 

O ja, we vinden het trouwens belangrijker dat je goeie vragen stelt en echt luistert dan dat je goed kan praten. 

Wij bieden
De kantoorspecialist biedt je een uitdagende functie die past binnen de ambitie van een actieve verkooporganisatie. Wij werken met verkoopregio's en concrete doelen. Op die manier presteer je het beste voor de klant en haal je het beste uit jezelf. Door middel van verkoop- en communicatietrainingen breng je jouw verkoopkwaliteiten naar een hoger niveau.  

Naast de positieve werksfeer ligt er voor jou als topverkoper een marktconform salaris klaar met een leuke bonusregeling. En wat vind je van onderstaande arbeidsvoorwaarden?

 • voordelige collectieve verzekeringen;
 • interessante pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • auto van de zaak;
 • bedrijfsfitness;
 • sporten onder werktijd;
 • dagelijks gratis fruit;
 • heerlijke bonenkoffie;
 • enz. 

Over ons
Wij zijn De kantoorspecialist in het midden van het land. We komen ons bed uit voor werkplezier. Daarbij staan onze eigen mensen op nummer 1. Dit zorgt ervoor dat we ook gaan voor werkplezier bij onze klanten. 

Al sinds 1989 zorgen wij voor een complete werkomgeving. Met compleet bedoelen we: kantoorinrichting, kantoorartikelen, kantoorapparatuur en audiovisuele oplossingen. Voeg deze productgroepen en onze specialisten samen, en alle ingredienten zijn aanwezig voor echt werkplezier. 

De kantoorspecialist heeft ruim 40 mensen in dienst. De collega's zijn het beste te omschrijven als: puur, gedreven en optimistisch. 
En het gaat goed met ons. Elk jaar zetten we samen een mooie groei neer. We zijn dan ook serieus bezig met ons werk. En we gebruiken in ons handelen de Bijbel als uitgangspunt. 

Reageer!
Zoek je uitdaging en denk je een topverkoper te zijn of te kunnen worden? Stuur dan je motivatie en CV naar . Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met Evert van Engelenhoven via 06-21 57 11 92.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacature overzicht