Specialist in werkgeluk

De Kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Begin 2020 vind je hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

vacature binnendienst

Vacature Verkoop Binnendienst

*** Deze vacature is ingevuld ***

Ben jij een commerciële doorzetter, ga je multitasken niet uit de weg en ben jij het er mee eens dat de verkoop begint bij "Nee"? Als verkoper binnendienst ben je actief bezig met het ontzorgen van onze klanten.
B
ij de Kantoorspecialist maak je deel uit van een informele en positieve organisatie. Het team is hiervan de belangrijkste factor. 

De functie

Je maakt deel uit van de afdeling kantoorartikelen. De specialisten van deze afdeling ontzorgen klanten door een totaalconcept met kantoorbenodigdheden en facilitaire producten. Samen met een actief en jong team ben je verantwoordelijk voor de verkoop via telefoon, e-mail en internet. Hierin maak je als persoon het verschil door je positieve en commerciële instelling, het creëren van gunning en snelheid van werken. Naast je kerntaak als verkoper behandel je een aantal administratieve taken waardoor je met elkaar zorgt voor een goed lopende afdeling. Je denkt ook mee in de ontwikkeling van jouw werkzaamheden en afdeling, je signaleert kansen en draagt actief bij aan de uitvoering hiervan. Dit betreft een functie van 32-40 uur.  

Wij vragen

Een kandidaat uit regio Veenendaal (<30km) met minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 3 met een commercieel profiel. Je bent eigenlijk de hele dag online bezig in het verkoopsysteem en de-email. Daarnaast heb je veel telefonisch contact. Vanzelf sluiten jouw vaardigheden dan ook hier op aan. Het is fijn als je flexibel bent, een doorzetter en gemotiveerd om commerciele resultaten te halen. 

Jij bent het eerste persoonlijke aanspreekpunt van onze bedrijf. We zien dan ook uit naar iemand met veel positiviteit die gunning creëert bij onze klanten. 

Wij bieden

De Kantoorspecialist bied je een uitdagende functie in een fijn team. Als verkoper binnendienst krijg je te maken met commerciële uitdaging, leuke klanten en vrijheid voor initiatieven. Door trainingen en met elkaar te sparren kun je jouw commerciële talenten op een hoger niveau brengen. Naast de aansprekende werksfeer ligt er voor jou als verkoper een interessante beloning klaar. Wij bieden een goed salaris; afhankelijk van opleidingsniveau, relevante werkervaring en resultaat. En er wordt een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden geboden, o.a.:

  • voordelige collectieve verzekeringen;
  • mountainbiken of fitnessen onder werktijd;
  • dagelijks fruit;
  • voortreffelijke bonenkoffie;
  • goede pensioenregeling;
  • minimaal 24 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • opleidingsmogelijkheden.

Onze missie

De Kantoorspecialist creërt samen met onze klanten een flexibele, inspirerende en gezonde werkomgeving. Een omgeving waar mensen zich niet alleen beter voelen, maar ook beter presteren. Dit bevordert het werkgeluk en daarmee de business van onze klanten in z’n totaliteit. Wij zijn dan ook niet voor niets specialist in werkgeluk!

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur van de Kantoorspecialist is christelijk, informeel, resultaat - en klantgericht. Wij hebben langdurige relaties met onze klanten wat met name toe te schrijven is aan de positieve en persoonlijke klantbenadering en het totaalconcept wat we bieden.

Reageer!
Zoek je een commerciële job in een positieve omgeving? Stuur dan je motivatie en CV naar . Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met Evert van Engelenhoven via 06-21 57 11 92.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacature overzicht