Vepa iotspot

iotspot® biedt inzicht in gebruik van werk- en vergaderplekken. iotspot® is een combinatie van device en app.

Slimme meubels en ruimtes

Iedereen krijgt de kans om te werken wanneer, waar, met wie en hoe je maar wilt. Wij zijn er van overtuigd zijn daardoor de productiviteit toeneemt, terwijl het milieu minder belast wordt. Het dashboard voor de facilitymanager biedt infographics over werkplekgebruik, locatie- en plekvoorkeuren. Bezetting én benutting is direct inzichtelijk. Facilitaire services worden efficiënt ingezet. Een ruimte of werkplek hoeft immers niet te worden schoongemaakt, wanneer deze niet is gebruikt.

Bestel de iotspot oplossingen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

Met de integratie van iotspot® creëert Vepa slimme meubels en ruimtes. Met de toepassing van iotspot® maakt Vepa de inrichting van gebouwen en scholen tot een gastvrije en flexibele werk- en verblijfsomgeving.

Toepassing:

  • Het ‘device’ in het blad geeft direct inzicht in bezetting (rood =  bezet, groen = beschikbaar, blauw = tijdelijk aanlanden kan).
  • De gebruikersapp laat op telefoon/tablet zien waar een plek beschikbaar is én waar een collega te vinden is.
  • Het dashboard voor de facilitymanager biedt infographics over werkplekgebruik, locatie- en plekvoorkeuren. Bezetting én benutting is direct inzichtelijk.

Geïnteresseerd in Vepa iotspot? Laat uw gegevens achter via het bovenstaande formulier of neem direct contact op via 0318-730710.

Specificaties

Artikelnummer vepa_iotspot
Merk Palmberg

Schrijf uw review van de Vepa iotspot

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer