Vepa Pit

Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt! Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd. Bestel de Vepa Pit voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Brochure Vepa Pit PDF

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

Pit is er in verschillende varianten: vierpoots hout, vierpoots draadframe, slede draadframe en een verrijdbare versie. Door de variaties en verschillende mogelijkheden is de Vepa Pit erg veelzijdig en kan er een passende variant worden gevonden voor zo goed als elke omgeving.

Eindeloos combineren

  • Het combineren van verschillende stoelen kan bij elke tafel. Bij de Pit maken we het u erg gemakkelijk. Met één kuip en verschillende onderstellen kunt u het beeld stijlvol én speels maken. Varieer met de houten vierpoot en het stalen draadframe.

Pit is koppelbaar

  • Zowel de vierpoots- als de slede-uitvoering van de Pit is koppelbaar. De slede heeft een zeer praktische vloerkoppeling; de vierpootsuitvoering een framekoppeling. Bovendien zijn beide uitvoeringen stapelbaar, ook met armleggers.

Vergaderen met Pit

  • Comfortabel vergaderen met de gestoffeerde Pit-stoel. Kies voor leer, stamskin of één van onze milieuvriendelijke stoffen. Mét armlegger is de Pit nog comfortabeler.

Op rolletjes

  • De Pit met de verrijdbare gepolijste kruisvoet is hip en eigentijds! De stoel kan draaien en is in hoogte verstelbaar. De comfortabele kuip is in verschillende variaties leverbaar: gelakt, gebeitst, gestoffeerd.

Geïnteresseerd in de Vepa Pit? Laat uw gegevens achter in het licht rode blok en wij doen u graag een voorstel. Of neem direct contact op met de bureaustoel specialist via 0318-531963.

Specificaties

Artikelnummer vepa_pit
Merk Vepa

Schrijf uw review van de Vepa Pit

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer