Beeld

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Beeld draagt zorg voor een optimale beleving, het brengt mensen dichter bij elkaar. De mogelijkheden zijn enorm, van LED scherm tot HD beamer. Doordat iedere organisatie uniek is geven wij u in een persoonlijk gesprek graag inspirerend advies.

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

  • Oplossingen voor informele, gestructureerde en formele samenwerkingen
  • Schermen voor vergaderruimtes en zalen
  • Groter, grootst: maatwerk projectieschermen en HD beamers voor zalen
  • Geïnspireerd vergaderen versnelt innovatie en verhoogd productiviteit (bron PDF)

Beeld in de praktijk

De vergadering is geopend. Nayden, vanuit Oekraïne, heet iedereen welkom en start met de laatste cijfers. De lancering van de nieuwe app is een overweldigd succes vertelt Nayden. Nog voordat hij zijn zin heeft uitgesproken klinkt er gejuich en een luid applaus van zijn collega’s in Nederland. Op het scherm in Nederland ziet het team haarscherp een grote glimlach op het gezicht van Nayden verschijnen.

LED scherm

Op afstand of lokaal is het inzetten van beeld, zoals een LED scherm, voor vergaderingen een krachtig medium. Natuurlijk voorzien van de aansluitingen en bedieningsgemakken. Zodat u kan presenteren met de voor u belangrijke apparatuur (zie ook BYOD vergadering). Met het juiste ondersteunende LED scherm vergaderd u effectief en efficiënt.

Vandaag een HD beamer, morgen interactieve muren?

Elk jaar opnieuw volgen de beeld ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op: HD beamer met maatwerk projectiescherm van Nederlandse bodem, nieuwe Ultra HD OLED-schermen en kant-en-klare teleconferentie‘muren’. Als specialist zien we in een jaar tijd veel ontwikkelingen hun opwachting maken. 3D, HD beamer of toch maar een projector? We ondersteunen u graag met het maken van de beste selectie voor uw situatie.

Geïnteresseerd in een beeld oplossing zoals LED scherm of HD beamer? Laat uw gegevens achter in het bovenstaande formulier en wij doen u graag een voorstel. Of neem direct contact op met de audiovisueel specialist via 0318-531969 of per e-mail.

Video: Projectieschermen

Specificaties

Artikelnummer vergaderen_beeld
Merk De Kantoorspecialist

Schrijf uw review van de Beeld

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer