Interactief

U bent aan het vergaderen en vraagt suggesties aan uw collega’s, hoe zou u dat doen? Door interactief samen te werken wordt iedereen persoonlijk actief betrokken bij een vergadering. Onze interactieve beamer heeft alle mogelijkheden in zich die u nodig heeft. Zo weet u zeker dat niemand indommelt tijdens een vergadering!

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

  • Schermen in elk formaat
  • Bespaart tijd door interactief en plaats onafhankelijk te vergaderen
  • Interactief betekend ook sneller beslissingen nemen

Interactieve Beamer

Houd het tempo hoog met een brainstorm sessie. U kan met de digitale pennen met meerdere personen tegelijk de punten opschrijven. En met een simpele druk op de knop is het opgeslagen.

De interactieve vergader oplossing bestaat uit een normaal whiteboard of projectiescherm gecomplimenteerd met een interactieve beamer. U schrijft met digitale pennen op het digitale scherm of met een standaard stift op het whiteboard. Digitaal, analoog en interactief.

Geïnteresseerd in een interactief oplossing zoals een interactieve beamer? Laat uw gegevens achter in het bovenstaande formulier en wij doen u graag een voorstel. Of neem direct contact op met de audiovisueel specialist via 0318-531969 of per email.

Video: Interactieve Beamer Epson

Video: Interactieve Beamer SMART

Specificaties

Artikelnummer vergaderen_interactief

Schrijf uw review van de Interactief

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer